Hirdetés

War Thunder - ebben a szimulátorban rosszul leszel!

|

Bár rengeteg játékteremben már magányosan porosodnak a szimulátorok, még ma is találni olyat, amibe azonnal beleszeret az ember. Íme egy profi repülőgép amatőröknek.

Hirdetés

Míg néhány évtizeddel ezelőtt a játéktermek szórakozás középpontjában álltak, manapság nagyon kevés ember látogatja őket. Persze a Balatonnál nyaraló illuminált állapotú fiatalság még mindig hangos ricsajjal tölti meg a Petőfi sétány léghoki-asztalait és szimulátorait, a hétköznapokban már inkább a tévé vagy monitor előtt görnyedünk.

Bár a komoly Playseateket még mindig nem olcsó beszerezni, egy izmosabb kormány vagy joystick már minden rajongó számára elengedhetetlen kellék. Ezekkel már sokkal autentikusabb az érzés, az irányítás is könnyebb, de hát mégsem az igazi. Komolyabb, remegős, forgatós autós szimulátorok már jóideje vannak a piacon, de a repülős változatokkal eddig csak kiképzőközpontokban lehetett találkozni.

A videón látható szimulátoron War Thunder fut, és olyan manőverekre képes, hogy még RG is megnyalná mind a 10 ujját. A gép teljesen követi a modell mozgását, és cseppet sem tekinthető lomhának, kifejezetten hirtelen mozdulatokra is képes. Sajnos a földbe való becsapódásról nincs videónk, pedig szívesen megnéznénk egy ilyen reakciót is.

Nektek hogy tetszik, beülnétek egy ilyen szimulátorba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)