Hirdetés

Persze, hogy Warhammer 40 000 Monopoly is készül

|

Lassan tényleg nem lesz egyetlen olyan híresebb univerzum sem, amit ne húztak volna rá egy Monopoly táblára.

Hirdetés

Az Amazonról már előrendelhető a milliós és egy Monopoly-inkarnáció legújabb darabja, vagyis a sötét, véres és brutális Warhammer 40 000 világ Monopoly kiadása.

Hirdetés

Igen, a Monopoly kapcsán talán a legtöbbeknek nem ez a világ jutna egyből az eszébe, de a The Walking Dead és Fallout Monopoly után azért már nem tud meglepődni az ember. A szokásos fémfigurák ebben a játékban is adaptálva lettek, tehát igazi warhammeres bábukkal indulhatunk el azért, hogy megszerezzük a népszerű sci-fi világ leghíresebb helyszínei felett az irányítást. A Warhammer 40 000 Monopoly egészen pontosan augusztus 15-én jelenik majd meg. 

Az alábbi galériában találtok képet a társasjáték dobozáról, magáról a tábláról és a fémbábukról is. 

Szerintetek a Warhammer 40 000 Monopoly már túlfeszíti a húrt, vagy igazából bármiből lehet Monopoly társas? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)