Hirdetés

Nagyot ment a Wolfenstein társasjáték Kickstarter kampánya

|

Az április közepén kitűzött cél több mint tizennégyszerese gyűlt össze fél hónap alatt.

Hirdetés

A Wolfenstein: The Board Game-ért felelős, lengyel származású Archon Studio minden bizonnyal már robbantotta a pezsgőt az irodában, ugyanis a Kickstarteren elindított kalapozás után pár órával már meglett a társas elkészüléséhez szükséges pénz négyszerese. A projekt kampánya tegnap, április 28-án véget ért, és ezen idő alatt összegyűjtött összeg is bizonyítja, hogy érdemes társasokat futtatni a platformon.

Hirdetés

Az alapvető célkitűzés 50.000 dollár volt, amit aztán sikerült elég komolyan túlszárnyalni. A tegnap, mi időzónánk szerint este 23:00-kor lezárt gyűjtésen egész pontosan 713.762 dollárt sikerült összeharácsolnia a lengyel csapatnak. A gyűjtés ideje alatt a kiadó sem volt rest, a rajongók nagylelkűségét egyből a játék javára fordították: az alacsonyabb kiszállítási díj mellett összeszerelhető bábukat, több mint tizennégy miniatűr figurát kapunk, és sikerült szinte az összes hosszú távú célkitűzést elérni (ez több mint 36 stretch goal-t jelent).  Az öt nyelven megjelenő társas doboza tartalmazni fog 182 kártyát, 16 pályaelemet és 55 műanyag figurát, az alternatív 1960-ban játszódó társasjáték fő célpontja pedig a nácik legnácibbja, Adolf Hitler lesz.

Különböző nehézségi fokozatokon lehet majd játszani a kétségkívül egyedülálló, dungeon crawler stílusú játékot. Összesen négyen vethetjük majd be magunkat Wolfenstein kastélyába, hogy akár több órán át próbáljuk meg levadászni a Führert. A játék alapjairól amúgy itt már írtunk, és a linken a játékról készült képeket is megtekinthetitek.

A Wolfenstein társasjáték a jelenlegi tervek szerint 2021 augusztusa környékén fog megjelenni, az eddigi támogatók postai úton kapják kézbe. A hatalmas kereslet és támogatások hatására kiegészítő is készül, ami a The Old Blood nevet viseli majd, akárcsak a The New Order DLC-i.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)