Hirdetés

Néhány óra alatt meglett a pénz a Wolfenstein: The Board Game-re

|

Az Archon Studionak eredetileg 50 000 dollárra volt szüksége ahhoz, hogy összerakhassa és legyárthassa a lövölde alapján készült társast. Ennek több mint négyszerese jött össze.

Hirdetés

A lengyel Archon Studio elindította a Wolfenstein: The Board Game Kickstarter projektjét egy meglehetősen szerény, 50 000 dolláros céllal. A lelkes rajongók néhány óra alatt összedobták a pénzt, és bőven túl is tettek a határon. Néhány órával a nyitás után már bőven 200 000 felett állt a mérő, mostanra pedig már 345 000-nél jár.

Hirdetés

A srácok szeretnék átültetni a Wolfenstein rebootok hangulatát és játékmenetét, ami azt jelenti, hogy kártyák és miniatűrök segítségével pusztíthatjuk majd halomra a nácikat. A dobozban egyébként 182 kártyalap, 16 táblaelem, és 55 figura rejtőzik majd. Egy kiegészítő is készül hozzá The Old Blood címmel, ami 87 lapot, 12 táblát és 23 extra minit tartalmaz.

A Wolfenstein: The Board Game várhatóan 2021. augusztusában jut el a támogatókhoz - viszont Németországban és Ausztriában nem jelenik meg, nem is szállítják oda. Támogatni a projektet ezen az oldalon tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)