Hirdetés

World of Warcraft - a Mahjong táblán folytatódik a háború

|

Szeretnéd egy laza asztali társassal ünnepelni az újévet? Itt egy nagyon exkluzív megoldás, a NetEasetől.

Hirdetés

Tavaly a NetEase és a Blizzard megjelentetett egy Mahjong készletet a World of Warcraft: Mists of Pandaria érkezésének örömére. Idén (valószínűleg a tavalyi megoldás népszerűsége miatt) a cég kiadott egy új szettet.

A NetEase BMall.com oldalán már elő lehet rendelni a játékot, és február 8-án fogják leszállítani a csomagokat, néhány héttel a kínai újév előtt. A készlet egyébként Pandaria helyett az alap WoW-ra fókuszál. Spéci fadobozba csomagolva érkezik a WoW stílusú játéktábla, díszített zsetonokkal, illetve persze Alliance és Horde kockákkal.

A dobozt 207 dollár körüli áron lehet megrendelni, és aki üzletet akar csinálni, annak javasoljuk, hogy vásároljon be egy párat. A tavalyi készleteket háromszoros áron passzolták el az eBayen.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)