Hirdetés

Zelda, Sonic és Untitled Goose Game témájú LEGO-ra vágynak a rajongók

|

A LEGO Ideas oldalon jó pár érdekes szettre összegyűlt a megfelelő mennyiségű szavazat, így már csak a gyártón múlik, hogy lesznek-e ezekből a videojátékokból kockásított verziók.

Hirdetés

A LEGO Ideas oldalra bárki beküldheti saját készletének ötletét, és ha az elnyeri legalább tízezer ember tetszését, akkor a tervek tovább vándorolnak a LEGO-hoz, akik eldöntik, hogy megvalósítják-e. Most jó pár videojátékos és filmes szériához kapcsolódó szett kapta meg az elegendő szavazatot a közönségtől, tehát a játékgyártó cég szakembereinél pattog a labda, hogy viszontlátjuk-e őket kézzelfogható formában. 

Hirdetés

Az Ideas egy blogbejegyzésben számolt be azokról az ötletekről, melyek 2020 első megszavazott és a LEGO-nak véleményezésre továbbított készletek között vannak.Találunk itt The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Sonic, Untitled Goose Game, Indiana Jones és még sok egyéb témájú alkotásokat - ebben a galériában kiválogattuk a szerintünk legérdekesebbeket:

Ez még nem azt jelenti, hogy ezek közül bármelyik is megvalósul, hiszen ilyen készleteknél nyilván hosszas tárgyalásokat kell folytatni a franchise-ok tulajdonosaival is, de mi drukkolunk, hogy némelyiket viszontláthassuk a boltok polcain.

Nektek melyik szett tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)