Hirdetés

Patient 0 - zombiapokalipszis élőben!

|

Hogy milyen az, amikor a zombis játék életre kell? Az IRL Shooter megcsinálja; egy átalakított raktárépület, valósághű fegyverek és valódi emberek. Ennél jobb ma már úgysem lesz.

Hirdetés

HP és jómagam már tervezgetjük is, hogy mennyi mosóporreklámot is kell majd egy-egy cikkbe belepasszíroznunk, hogy már holnap kimehessünk Sydneybe és kipróbálhassuk az IRL zombiapokalipszist. 

Nyilván csak viccelünk, viszont az véresen komoly, hogy az IRL Shooter nevű cég legújabb kezdeményezésében való részvételért értékes belsőszervektől is gondolkodás nélkül válnánk meg. A Patient 0 nevű játékuk lényegében egy valóságos zombilövölde, ami egy raktárépületből átalakított kutatólaborban játszódik.

Tavaly év elején már Melbourne-ben hatalmas sikert arattak egy korábbi próbálkozásukkal, de most új technológiával, játékelemekkel és egy izgalmas történettel kiegészítve igyekeznek az eseményt Sydneybe költöztetni. Ausztráliának pont egy zombiapokalipszis hiányzik, nem elég, hogy egy négyzetkilométerre legalább 230 különböző élőlény jut, ami egy harapással/csípéssel/marással képes megölni.

A játékosok élethű M4-ekkel mennek neki a zombihordának, amik pont úgy viselkednek, mint a valódi társaik. Van torkolattűz, hang, ráadásul a fegyver vissza is üt rendesen. A raktárépület tele van speciális effektekkel és a kaland során és az "NPC"-k a mi viselkedésünknek megfelelően lehetnek barátok és ellenségek is.

Ami a legdurvább, hogy van egy úgynevezett Pain Belt, ami egy kis elektromos ütéssel jelzi, ha sebződünk. Ez persze opcionális, de biztos nagyon sokat ad hozzá az élményhez.

Sajnos ez az egész Ausztráliában lesz, ezért legtöbben csak csorgathatjuk a nyálunkat, viszont ha tetszik a Patient 0, akkor ezen az oldalon támogathatjátok a projektet.

Mit szóltok? Részt vennétek valami hasonlóban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)