Hirdetés

Ez az újságíró úgy nem játszotta végig az Elden Ringet, hogy el sem indította a játékot

|

Szó szerint el sem kezdte az Elden Ring végigjátszását, és semeddig nem jutott vele.

Hirdetés

Ahogy a FromSoftware játékait általában, úgy az Elden Ringet is számtalan módon végigjátszották már a rajongók: februári megjelenése óta láttunk példát speedrunokra (az egyik mindössze 9 percig tartott), és egyedi kihívásokra is, melyekkel megpróbálták a játékosok az év eddigi egyik legjobb játékának határait feszegetni. 

Volt, aki azt akarta tudni, el lehet-e egyetlen csapás nélkül jutni a befejezésig, volt, aki beérte azzal, hogy egyáltalán nem sérült meg, és hát semmiképp ne feledkezzünk meg arról a hősről, aki a fenekét használta. Csirke kolléga többéves tapasztalatára építkezve olyat tett, amit rajta kívül kevesen a világon: már a megjelenés előtt elkezdett játszani az Elden Ringgel, és 40 óra alatt jutott el valameddig benne.

Hirdetés

Vannak azonban olyan emberek is, akik nem hogy a játék végéig, de még csak annak megvásárlásáig sem jutottak el.

Ilyen vagyok például én - jellemző rám, hogy akárhányszor megjelenik egy új FromSoftware játék, azonnal elkezdem nem végigjátszani. Bevallom, az első Dark Soulshoz volt szerencsém, abban a Taurus Demonig jutottam (aki nem tudná, a játék elején lehet vele összefutni, még csak nem is kötelező megküzdeni vele), utána minden egyes alkalommal, amikor a csapat új játékot adott ki, rögtön belevágtam a végig nem játszásába. Kemény feladat, pláne amikor a kollégák dicsérik a játékokat, de eddig képes voltam megküzdeni ezzel a kihívással.

Még nem tudom, melyik lesz a következő FromSoftware játék, de biztos, hogy ha megjelenik, gyorsabban és kitartóbban nem játszok majd vele, mint bárki a világon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)