Hirdetés

Hamarosan új játékot jelentenek be a Metro készítői

|

A 4A Games csak úgy szórja a teaser képeket, amik alapján úgy tűnik, az Oculust Riftre fejleszt a csapat.

Hirdetés

2014 óta eléggé eltűnt a Metro-játékokat is jegyző 4A Games, de a zavaros ukrán helyzetet maga mögött hagyva Máltára költözött csapat nemrég ismét hírt adott magáról. Most egy új játék bejelentésére készülnek, de előtte kicsit még hergelik a rajongókat.

A Facebook- és a Twitter-oldaluk követőinek számát is megpróbálják feljebb tornászni azzal a két képpel amiket az új, még be nem jelentett játékokból itt osztottak meg. Bár mindkettőn csak egy-egy részlet látható, a dizájn alapján nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen sci-fi játékról lesz szó. A karakterünk kezében pedig látszólag az egyik képen egy fegyver és valamilyen jármű botkormánya van, így valószínűleg akcióból sem lesz hiány.

De nem ez az egyetlen nyom, amit a rajongóknak hagytak, a máltai iroda belsejéről is közzétettek egy 360 fokos képet. Ezen nem csak néhány Oculus Touch prototípust láthatunk, hanem egy képernyőt is rajta egy visszaszámlálással, ami ha minden igaz, a harmadik Oculus Connect idejére utal. Így minden bizonnyal a VR-ral foglalkozó cég rendezvényán leplez le egy, a Riften játszható játékot.

Mit gondoltok, a másik projektjük a Metro-folytatás lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)