Hirdetés

A Dreamsben hamarosan VR-élményeket is alkothatunk

|

Hatalmas előrelépés lehet a Dreams játékok kreálásában és fogyasztásában, hogy rengeteg kreatív ember kezébe kerül egy eszköztár, amivel a virtuális valóság keretei között hozhat létre kalandokat.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, a Dreamsnek hála született az élvezhetetlen fércművektől kezdve a legkreatívabb innovációig minden. A Media Molecule tegnap bejelentette, hogy még júliusban érkezik az Inside The Box frissítés, amivel onnantól kezdve VR-on keresztül is belevethetjük magunkat a játékba.

Hirdetés

Az update mindenkinek ingyenesen jár, tehát nem kell amiatt aggódnunk, hogy csak egy újabb rókabőr lenyúzása miatt rakta össze a csapat. Ennek köszönhetően bárki elkezdhet VR kompatibilis játékokat alkotni, amiket azután közzétehet a többi PSVR tulaj nagy örömére. A frissítéshez egy rövid videót is kiadott a stúdió:

A megjelenéssel együtt természetesen rengeteg olyan oktatópálya érkezik, melyek segítenek kihasználni a virtuális valóság nyújtotta lehetőségeket. Szintén hasznos funkció, hogy olyanok is alkothatnak VR kalandokat, akik egyébként nem rendelkeznek VR headsettel; ugyanez fordítva is igaz, tehát PSVR segítségével kreálhatunk sima Dreams-élményeket is. 

Az Inside The Box frissítést július 22-től minden Dreams tulaj szabadon letöltheti. Kipróbáljátok, hogy mire képesek az új eszközökkel játékostársaitok, vagy inkább ti is az alkotók sorát gyarapítjátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)