Hirdetés

A Fisherman's Tale - elég különleges VR játék érkezik jövő év elején

|

Több platformon is élvezhetjük majd az érdekes alkotást, amelynek egy horgásznak öltözött játékbaba a főszereplője.

Hirdetés

Néhány csapatnak már sikerült kihasználnia a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket, így számos remek játékot kaptunk az elmúlt években. Ráadásul hamarosan érkezik egy újabb cím, ami mindenképp megérhet egy próbát, ha rendelkeztek a szükséges eszközzel.

Hirdetés

A Fisherman's Tale középpontjában egy aprócska, Bob nevű figura áll, akit mi irányíthatunk majd a nem mindennapi kaland során. Sokféle tárgyat használhatunk majd a játékban, és kombinálhatjuk is őket, miközben igyekszünk megoldani a különböző fejtörőket.

A játékot PC-n, illetve PlayStation 4-en lesz elérhető, és szerencsére már nem is kell sokat várnunk a megjelenésére. Ugyan azt még nem tudni, napra pontosan mikor érkezik meg, de a tervek szerint 2019 januárjában már belevághatunk a mókába.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)