Hirdetés

A Hitman III fejlesztői videóban mesélnek arról, milyen bérgyilkossá válni VR-ban

|

Az IO Interactive munkatársai új jeleneteket és érdekes részleteket osztanak meg a Hitman VR-ból.

Hirdetés

A Hitman III-mal le fog zárulni a 47-es ügynök története, amelyről még júliusban nyilatkoztak az IO Interactive munkatársai, azóta viszont egy másik fontos dologról is szó esett. A State of Play során leplezték le, hogy jön a Hitman VR módja, így belső nézetből élhetjük át a bérgyilkos küldetéseit. A bejelentéshez készült trailerhez akkor egyetlen mondatot fűztek a készítők, méghozzá azt, hogy a teljes trilógiát végigjátszhatjuk majd a virtuális valóságban, most viszont egy egész videót szenteltek annak, hogy részletezzék a VR-változatot. 

Hirdetés

Az alábbi fejlesztői naplóban megszólal többek között a játék kreatív rendezője, Christian Elverdam, vezető dizájnere, Sidsel Marie Hermansen és közösségi menedzsere, Travis Barbour is, de ami még az általuk megosztott információknál is fontosabb, hogy jeleneteket is láthatunk a játékmenetből: 

A Hitman III megjelenése továbbra is 2021 januárjában várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Google Stadiára, ami pedig a VR-támogatást illeti, a videó végén egyedül a PlayStation VR neve bukkant fel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)