Hirdetés

A Microsoftot még mindig nem érdekli a konzolos virtuális valóság

|

Hiába teljesít jól a PSVR, az Xbox tulajdonosok egy darabig még biztosan nem kapnak saját szemüveget.

Hirdetés

2018-ban eddig nem kapott kiemelt szerepet a virtuális valóság, és bár a Sony E3-as sajtókonferenciáján ezúttal is bemutattak pár VR címet, a hangsúly a hagyományos játékokon volt. A Microsoftnál ez még sokáig így is marad.

Hirdetés

Nincsenek konkrét terveink arra vonatkozóan, hogy elhozzuk Xbox konzolokra a virtuális valóságot vagy a kevert valóságot. Továbbra is úgy látjuk, hogy erre a PC a legmegfelelőbb platform. Nyíltsága miatt gyorsabb, pörgősebb iterációt tesz lehetővé. Rengeteg vállalat van, aki egyre többet fektet be akár a hardveres, akár a szoftveres oldalba.

- mondta Mike Nochols, a Microsoft marketinges vezetője. Természetesen ez csak az Xbox platformra vonatkozik, hiszen PC-n számos gyártó közreműködésével már ott vannak a Windows Mixed Reality sisakok. Hogy a Hololens kapcsán mik a terveik, azt továbbra sem tudjuk, jó ideje nem hallottunk már a szemüvegről A VR szemüvegek tulajdonosai persze továbbra sem fognak unatkozni, elég csak a Bethesda új címeire, a Prey és a Wolfenstein VR változataira gondolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)