Hirdetés

A PlayStation 5 mégis szebbé teheti a PSVR játékokat

|

Eddig úgy volt, hogy a PlayStation 4-es VR játékok változatlan teljesítményt nyújtanak az új konzolon, most azonban jó hírrel szolgált a gyártó.

Hirdetés

Nagyon valószínű, hogy valamikor a jövőben érkezik majd egy új generációs PSVR, azonban addig sem maradunk a virtuális valóságban bolyongás élménye nélkül, amíg ezen eszköz bejelentésére és megjelenésére várunk. A Sony nemrég adta a nyilvánosság tudomására, hogy ingyenesen igényelhető az az átalakító, mellyel a régebbi PSVR modell használható a PS5-tel.

Most újabb jó hír érkezett a VR tulajoknak, ugyanis kiderült, hogy a régebbi címek nem csak játszhatóak lesznek az új rendszeren, de annak ereje bizony komoly előnyükre is válik.

Hirdetés

A hivatalos blogján erősítette meg a gyártó, hogy egyes PSVR címek esetében feljavított grafikára és magasabb másodpercenkénti képkockaszámra számíthatunk, ha PlayStation 5-ön indítjuk el őket. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a PS5 hasonlóan javítja fel a játékokat, mint a PS4 Pro tette azt sima PS4 címekkel, így az új gép extra teljesítménye további javulást eredményezhet azon játékoknál, melyeknél a fejlesztők ezt elérhetővé tették.

A SIE London Studio például elárulta, hogy az általuk fejlesztett Blood & Truth magasabb felbontásban, akár 90 fps-sel fut majd, emellett javított textúrákra és minden eddiginél részletesebb modellekre számíthatunk benne.

Olyan játékokban is tapasztalhatunk javulást, melyek alkotói nem foglalkoznak a generációváltás miatt a játékkal, mindössze a gép "rákényszeríti" az erejét a címekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)