Hirdetés

A Project Cars 3 már a megjelenéskor támogatni fogja a VR funkciót, de csak egy platformon

|

A virtuális valóság valószínűleg még élvezetesebbé teszi majd a versenyzést.

Hirdetés

Készül már a Project Cars széria legfrissebb felvonása, amivel a Slightly Mad Studios és a Bandai Namco ismét maga köré szeretné gyűjteni az autóversenyzős játékok szerelmeseit. Az egyik platformon pedig már biztosan lesz egy olyan extra funkció, aminek sok rajongó örülhet.

Hirdetés

Kiderült, hogy a Project Cars 3 PC-s verziója már a megjelenés napjától fogva támogatja a VR-t, ami nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy több népszerű headsetet használva is teljesen más szemszögből élhetjük át a versenyzés izgalmát. Arra azonban nem derült fény, hogy esetleg PlayStation 4-en is lesz-e erre lehetőség a PSVR segítségével, de egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy később a Sony gépén is elérhető legyen majd valamikor a funkció.

A Project Cars 3 a tervek szerint valamikor idén nyáron érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)