Hirdetés

A Sony elvileg már készül a következő generációs VR-ra is

|

Esélyes, hogy a PlayStation 5 mellé is érkezik majd valamikor egy VR szemüveg.

Hirdetés

Habár az eddig bemutatott új generációs videojátékok kapcsán nem igazán lehet még érzékelni komolyabb grafikai fejlődést, de az elkövetkezendő években valószínűleg érkeznek majd olyan címek PC-re és az idén debütáló konzolokra, amelyek már látvány tekintetében is komoly előrelépést mutatnak. Jó eséllyel pedig a virtuális valóságra épülő kalandok is sokat fognak javulni.

Hirdetés

Hivatalos megerősítés ugyan még nem történt, ám elég valószínűnek tűnik, hogy érkezik majd újfajta VR szemüveg a PlayStation 5 mellé, és ezt a jelek szerint meg is erősítette egy állásajánlat. A Sony ugyanis olyan munkatársat keres, aki vezetőként segítene elkészíteni egy headsetet a következő generációs virtuális valósághoz.

A PSVR kifejezetten népszerű a jelenlegi generációban, de ha a japánoknak sikerülne esetleg egy vezeték nélküli megoldással előállniuk, akkor jó eséllyel még többen adnának esélyt a VR-nak. Szerintetek tényleg kapunk majd új headsetet a PS5 mellé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)