Hirdetés

A Star Wars: Vader Immortal PlayStation VR-ra is megjelenik

|

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series hamarosan már nem csak a PC-s játékosokból hívja elő a bennük lakozó fénykardmestert.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blogon az ILMxLAB vezető producere, Mark S. Miller a mai nap folyamán bejelentette, hogy a Vader Immortal: A Star Wars VR Series idén nyáron bizony végre valahára PlayStation VR-ra is megjelenik - a három részre bontott VR-kaland ugyebár korábban csak PC-n volt elérhető. 

Hirdetés

Az eredetileg fejezetekre osztott VR Star Wars játék természetesen most már nem darabokra szedve, hanem egybecsomagolva érkezik meg PSVR-ra, valamint hozzácsapják még a Lightsaber Dojokat is - ezek tulajdonképpen játékbéli kihívások. A 2019-ben kiadott Vader Immortal: A Star Wars VR Series történetébe egyébként azon a ponton kapcsolódunk be, mikor főhősünk fogságba esik a sith nagyúr legendás kastélyában. A sztorin többek között David S. Goyer is dolgozott, akinek a neve például a Nolan-féle Batman trilógia miatt lehet számotokra ismerős, de ő írta többek között Az acélember, a 2014-es Godzilla, vagy épp a tavalyi Terminátor: Sötét végzet forgatókönyvét is. 

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series története teljes egészében a hivatalos Star Wars kánon részét képezi, hogy PSVR headsettel rendelkező rajongóknak kifejezetten ajánlott lesz tenni vele egy próbát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)