Hirdetés

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series PSVR-on is kezünkbe adja a sugárpallost

|

Hamarosan a Sony VR eszközére is befut a Vader Immortal: A Star Wars VR Series, zakatol a sith szívünk.

Hirdetés

A PC-s VR játékosok már pontosan tudják, milyen piszok jó a vulkanikus Mustafar bolygón fénykardot forgatni, hamarosan azonban mindezt a PSVR tulajdonosok is átélhetik majd, hiszen a Sony saját masinájára is ellátogat a Vader Immortal: A Star Wars VR Series. Erre kevesebb mint három hetet kell várnunk, amit már vastüdőben is ki lehet bírni.

Hirdetés

A főleg PlayStation 4-es és PSVR játékokra koncentráló State of Play előadáson ráadásul új előzetest is villantott a Sony a Vader Immortal: A Star Wars VR Series kapcsán. A trailer alapján (és a PC-s emlékeket felidézve) bizony tényleg itt lesz az ideje, hogy leporoljátok a PSVR headseteteket, már persze akkor, ha az Iron Man VR miatt nincs amúgy is kézközelben. 

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series egészen pontosan augusztus 25-én fog megérkezni PlayStation VR-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)