Hirdetés

A Valve megmutatja, miért lesz érdemes leporolni a VR headseted

|

Hasonlóan a Next Festhez, a Steam VR Fest során is kipróbálhatunk majd egy rakat játékot, és olcsón húzhatunk be nagyobb címeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Valve kezdi ismét komolyan venni a VR-t - látva, milyen mértékben fogy a Meta Quest 2, van is miért. A cég bejelentette, hogy rendez egy kifejezetten VR játékokra és élményekre szakosodott online fesztivált, aminek keretében a platform legizgalmasabb címein és készülő újdonságain lesz a hangsúly.

A Valve-nak nyilván megvan az oka arra, hogy megtolja a VR szekerét: a Valve Index headsettel ők is beléptek a versenybe, a Half-Life: Alyx pedig megmutatta, hogy mit lehet összehozni ebben az új térben, ha valakinek kell erőforrása van hozzá.

Hirdetés

Marketinganyagok, és nagy hype-bejelentések még nem történtek, cserébe megjelent a fejlesztőknek és kiadóknak szánt dokumentáció. Abban az szerepel, hogy az érintetteknek nem kell akciós áron kínálniuk a játékaikat ahhoz, hogy kikerüljenek a fesztivál oldalára, de a Valve azért bátorítana minden nagyobb szereplőt az alkalom kihasználására. Ennek értelmében valószínűleg a legtöbb nagyobb VR játék akciósan lesz majd megvásárolható.

A most készülő VR játékokból egy rakat demóra számíthatunk, így akinek van otthon megfelelő felszerelése, annak érdemes lesz majd benéznie a bulira. A fesztivál július 18-án indul és 25-ig tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)