Hirdetés

A Wasteland 3 után egy multis VR lövöldét hoz el az inXile

|

Az inXile Entertainment sci-fi játékában PvP és PvE elemek is lesznek.

Hirdetés

A Wasteland 3 közel egy hónap múlva, augusztus 28-án fog megjelenni, viszont az inXile közben már nagy erőkkel dolgozik a csapat új VR-játékán, amely a Frostpoint címet viseli. A stúdiónak nem újdonság a VR-fejlesztés, hiszen 2017-ben jelent meg a The Mage's Tale című kalandjáték, viszont a Frostpoint teljesen más stílust fog képviselni.

Hirdetés

A játék alapvetően egy 10 a 10 elleni lövölde, amelyben stratégiai döntéseket hozva kell kiiktatni a másik csapatot, ugyanakkor a meccseket tovább bonyolítják a PvE elemek, vagyis a mindkét csapatot támadó ellenségek. A játékhoz már készült egy kedvcsináló is, amelyben rengeteg realisztikus és futurisztikus fegyver, valamint a mesterséges intelligencia irányította szörnyek is felbukkannak.

A Frostpoint Oculus Riftre, HTC Vive-ra és Valve Indexre is elérhető lesz. A végleges megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, viszont az inXile egy nyílt bétatesztelési időszakot is tervez, amely idén szeptemberben fog indulni. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)