Hirdetés

Among Us, Cities: Skylines és Ghostbusters VR játékot is bejelentettek a Meta Quest eseményén

|

Izgalmas tartalmakat jelentettek be Meta Quest 2-höz a VR-ral játszó közösségnek.

Hirdetés

Megtartotta 2022-es játékbemutatóját a Meta, ahol olyan címek kaptak előzeteseket, amik még idén játszhatóvá válnak a Quest 2-es VR eszközökön. Tavaly nagy meglepetést okoztak a Resident Evil 4 VR változatának bejelentésével, ami végül sokkal jobb lett, mint amire sokan számítottak, így idén ezt is felturbózták egy kicsit.

Hirdetés

Egész pontosan az alábbiakról esett szó: 

  • Resident Evil 4 - Mercenaries Mode: A Resident Evil 4 VR új módja ismerős lesz azoknak, akik képben vannak a sorozat múltjával. A Mercenaries módban az életben maradás mellet a legtöbb pont összegyűjtése a cél, online ranglistán mutathatjuk meg másoknak, milyen ügyesen verjük vissza a zombikat, valamint 20 új kihívást teljesíthetünk, új módokat oldhatunk fel, továbbá fekete-fehér vizuális effektet és arany fegyvereket, amiket a kampányban is használhatunk. Ide kattintva az előzetest is megnézhetitek.
  • Ghostbusters VR: Mark Zuckerberg ezzel a címmel zárta az előadást, részleteket azonban nem árultak el, a játéknak még végleges címe sincs, csupán így hivatkoznak rá. Trailer azért jött.
  • Új trailert kapott az Among Us VR változata, amit ide kattintva nézhettek meg.
  • Bejelentették a Bonelab érkezését is, ami a remek Boneworks szellemi örököse. Fegyveres harc, akció, történet, új fegyverek és új területek. Az előzetesért erre tessék.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


  • Új letölthető tartalom érkezik a Beat Saberhöz is, méghozzá elektronikus remixek. Természetesen ízelítőt is kaptunk a DLC-hez.
  • Akik szerették a városépítgetős Cities: Skylines játékmenetét, és játszanak VR címekkel, valószínűleg hallottak már a Cities VR-ról, ami most új előzetest kapott. Ha valaki az április 28-ai megjelenés előtt előrendeli, 10% kedvezményt is kaphat.
  • Előzetest kapott az első hivatalos NFL jogokkal rendelkező amerikai focis VR játék is. A belső nézetben tolható NFL Pro Era ősszel érkezik, és akár a Super Bowl-ig is nyomulhatunk a csapatunkkal. Remek címnek tűnik, szurkolunk.
  • Quest 2-re is megjelenik a Moss: Book II, ami néhány hete már elérhető PSVR-ra. Az indie kaland a Moss című VR játék folytatása, amiben egy aranyos egérkével kalandozunk. Persze kapott egy új kedvcsinálót is az eseményen.

Nektek a most bejelentett Quest 2-es címek közül melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)