Hirdetés

Összekeverték az Apex Legendsszel, sokan véletlenül egy hasonló nevű VR játékot vettek

|

Az Apex Construct fejlesztői meglepődve látták, hogy a játékuk iránti érdeklődés a többszörösére ugrott.

Hirdetés

Az Apex Construct egy VR játék, ami tavaly márciusban jelent meg, mégis most pörögnek csak igazán az eladásai, köszönhetően a számtalan kínai vásárlónak, akik összekeverték az Apex Legends-szel.

Hirdetés

A játék fejlesztői a Vive subredditen jelentették nagy örömmel, hogy a weboldaluk látogatói számai 4000 százalékot növekedtek, és az eladások is hatalmasat ugrottak. Persze a stúdió kommunikációs menedzsere, Andreas Juliusson hozzátette, hogy szerintük az eladott példányok jelentős részét vissza fogják adni a vásárlók, és az egész csak egy szerencsétlen tévedés miatt van. Egyébként külön érdekesség, hogy a két játéknak még a logója is meglehetősen hasonló.

A hirtelen jött népszerűségnek egyébként megvan a hátulütője is: rengetegen hagynak negatív kritikákat a játék Steam aloldalán, egyszerűen azért, mert az nem az Apex Legends. A Steam közösségi csapata már dolgozik ezen a problémán, de ettől nem lesz kevésbé vicces.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)