Hirdetés

Arizona Sunshine - PS4-re jön az egyik legjobb, zombis VR shooter

|

PC-n már nagy rajongótábort szerzett, most a PS4-eseket is megpróbálja meghódítani - ráadásul a vadonatúj AIM kontrollert is támogatni fogja.

Hirdetés

A jövő héten jelenk meg világszerte az AIM kontroller, mellyel sokkal jobb élmény lesz VR-os FPS-eket játszani. Bár a Farpointtal együtt jön, nem ez az egyetlen játék, ami támogatni fogja.

Sokat még nem jelentettek be (talán majd az E3-on), de annyi biztos, hogy az Arizona Sunshine DualShock 4 és Move mellett ezzel is kompatibilis lesz. Annyi a probléma, hogy aki AIM-mal játszik, csak egy fegyvert tarthat a kezében, míg a Move-osok külön-külön irányíthatnak két pisztolyt. Kíváncsian várjuk, hogyan építik be a fejlesztők a játékba az új perifériát - erre a júniusi megjelenés után derül majd fény.

A Farpoint+AIM kontroller csomag itthon is kapható lesz, de nagyon limitált példányszámban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)