Hirdetés

Ark Park - ez tényleg egy életre kelt Jurassic Park

|

Robot irányította autó és rohamozó Tyrannosaurus Rex, végre mozgás közben is láthatjuk a Snail Games alkotását.

Hirdetés

Ha Jurassic Park rajongó vagy, és mindig is szerettél volna egy olyan játékot, amelyben bármiféle veszély nélkül szemlélheted, és akár etetheted is a dinoszauruszokat, akkor ezt neked találták ki.

Kaptunk egy videót, amiben a Studio Wildcard két alapítójának narrálása közben vehetjük szemügyre a játékot. Az Ark Park teljesen más élményt fog nyújtani, mint az Ark: Survival Evolved, ugyanis itt nem a túlélésen lesz a hangsúly, nem kell attól tartanunk, hogy más játékosok levadásznak. Ellenben az könnyen előfordulhat, hogy betévedünk egy állat vadászterületére, és ilyenkor bizony meg kell küzdenünk vele. A középpontban viszont nem a harc áll majd, sokkal inkább a nyugodt szemlélődés és a dinoszauruszokkal való kapcsolatteremtés.

Megjelenési dátumról még nem tudunk, de az már biztosnak tűnik, hogy még idén kipróbálhatjuk a játékot PlayStation VR-on, HTC Vive-on, illetve Oculus Riften.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)