Hirdetés

Ark Park - megvan, mikor indul a virtuális dinótúra

|

Hamarosan megnyitja kapuit a dinoszauruszos VR élménypark.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved VR mellékága, vagyis az Ark Park már a bejelentésekor elrabolta a dinoszauruszok szerelmeseinek szívét, ami nem is csoda, hiszen ki ne akarnak egy őslényekkel megtömött virtuális parkban sétálgatni. Most végre az is kiderült, erre mikor nyílik meg a lehetőségünk. 

Hirdetés

Egészen pontosan március 22-ig kell kibírnunk, akkor jelenik meg ugyanis az Ark Park HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PSVR-ra. A játékban a dinókból begyűjtött génminták segítségével saját kis miniállatkertek is kreálhatunk, valamint már azt is tudjuk, hogy az egyjátékos mód mellett multiplayer lehetőségeket is kapunk. Persze nem csak nyugodt barangolásról szól majd az egész Ark Park, ha egy ragadozó vadászterületére tévedünk, akkor könnyen lehet, hogy az őshüllő csúnyán megkerget majd bennünket. A korábban begyűjtött nyersanyagokból kell majd ekkor a túléléshez szükséges eszközöket és fegyvereket összeraknunk. 

Ti benéztek majd a Parkba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)