Hirdetés

Ark Park VR - új előzetesen az Ark: Survival Evolved VR spin-offja

|

Készül a rendkívül népszerű Ark: Survival Evolved VR változata, most pedig meg is nézhetünk belőle egy új előzetest.

Hirdetés

Tavaly hallottunk először az Ark Park VR nevű csodáról, ami az egyik legnépszerűbb jelenlegi túlélőjáték, az Ark: Survival Evolved mellé betársulva fogja majd kiteljesíteni a dinóvadászós élményt. Azóta nem sokat hallottunk a játékról, viszont most végre megjelent a legújabb előzetes.

A játékot fejlesztő Snail Games a China Joy kiállításon mutatta be a játékot, ahol röviden a játékról is elárultak néhány dolgot. Ugye az Ark Park VR alapkoncepciója, hogy a Jurassic Parkhoz hasonlóan látogatóként léphetünk be egy dinoszauruszokkal megtöltött parkba, ahol aztán több, mint 100 féle élőlényt szemlélhetünk meg.

Ez alapján eléggé úgy tűnik, hogy az Ark Park lényegesen visszafogottabb lesz a nagy testvérénél, de hogy ne legyen annyira ingerszegény az élmény, a Snail Games egy tower defense móddal is megfejelte az egészet. Az Ark Park VR megjelenése valamikor idén várható PlayStation VR, HTC Vive és Oculus Rift platformokra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)