Hirdetés

Még egy VR játékot készítenek a Dishonored fejlesztői?

|

A kiváló Dishonored-sorozatot fejlesztő Arkane Studios egy érdekes és sokat sejtető álláshirdetést adott fel a közelmúltban.

Hirdetés

Sok mindennek lehetne nevezni az Arkane Studios csapatát, de lustának semmiképpen sem: az elmúlt hat évben négy AAA kategóriás játék is kikerült a kezeik közül, melyek mind remek fogadtatásban részesültek.  Fontos megjegyezni, hogy ezek közül három a Dishonored-sorozathoz köthető, szóval érthető, hogy a srácok a Death of the Outsider után bejelentették a széria szüneteltetését, ugyanakkor joggal merülhet fel a kérdés, hogy egy ilyen sikeres széria után mire számíthatunk tőlük.

Hirdetés

A Zenimax oldalán megjelent egy új álláshirdetés, amelyben az Arkane lyoni stúdiójába keresnek egy tesztelő munkatársat. A legtöbb elvárás totálisan hétköznapinak mondható, viszont van egy mondat, amin sokaknak megakadt a szeme:

"Az AAA kategóriás és VR játékokban, valamint Games as a Service megoldásokban szerzett tapasztalat előnyt jelent."

Ez értelemszerűen nem jelent garanciát arra, hogy az Arkane francia csapata is ilyesmi játékokon dolgozik (az E3-on bejelentett Prey: Typhon Hunter Texasban készül), de azt mindenképpen, hogy érdeklődnek a témák iránt és bizonyára kísérleteznek is ezeken a területeken (nyilván fontos tudni, hogy a játékiparban a projektek gyakorlatilag bármelyik fejlesztési szakaszban kaszát kaphatnak, ha úgy dönt a kiadó).

Mindenesetre mi kíváncsiak lennénk, hogy mit kezdenének a VR platformmal a srácok, hiszen az eddigi műveik alapján nyilvánvaló, hogy egy rendkívül kreatív és tehetséges csapatról van szó. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)