Hirdetés

Arktika.1 - megjelent a Metro 2033 fejlesztőinek VR játéka

|

A metrókat ugyan magunk mögött hagyjuk, de a világvége hangulatot továbbviszi a Metro széria fejlesztőinek legelső VR címe, az Arktika. 1, amelyben egy jégkorszakot kell túlélnünk.

Hirdetés

Minden porcikánkkal a Metro Exodus megjelenését várjuk, amire csak valamikor jövőre számíthatunk, de addig sem hagy minket a 4A Games szórakozás nélkül, hiszen bár csak Oculus Riftre ugyan, mégis megérkezett a csapat első VR-játéka, az Arktika. 1.

Hirdetés

Az Oculus Touch támogatással megjelenő VR cím egy ízig-vérig AAA projekt, amelynek történetében közel száz évvel ugrunk előre az időben, amikor is a világ egy új jégkorszakot próbál meg túlélni. Felbérelt zsoldosként nem kisebb feladatot kapunk, minthogy megvédjük az emberiség egyik utolsó kolóniáját a régi Oroszország területén - dolgunkat többek között kíméletlen fosztogatók és furcsa teremtmények nehezítik majd. Az Arktika. 1 a 4A Games grafikus motorjának legújabb verzióját használja és olyan látványt ígérnek általa a fejlesztők, amilyet még a virtuális valóságban soha nem láttunk. Az innovatív FPS már megvásárolható Oculus Riftre 30 dollárért (nagyjából 8000 forintért). Íme a launch trailer: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)