Hirdetés

Assassin's Creed - VR játék készül? (frissítve)

|

A Ubisoft köztudottan nyitott a VR felé, és lehet, hogy a jövőben nagyobb franchise-ait is bővíti az új IP-k mellett. Talán nem is kell már sokat várni.

Hirdetés

Frissítés: Időközben kiderült, hogy a Ubisoft és az NHTV diákjai dolgoztak egy VR-játékon, ehhez készültek az alábbi anyagok. Egy kooperatív escape room játék volt, melyben a játékosoknak Leonardo Da Vinci műhelyében kellett feladatokat megoldaniuk. Nem fogják kiadni. 

Korábban írtuk: A nagy stúdiók közül egyértelműen a Ubisoft a leglelkesebb. Kaptunk egy szinte teljes értékű játékot (Eagle Flight) és egy érdekes, inkább kísérletnek beillő valamit (Werewolves Within), ezek mellett pedig úton van a Star Trek: Bridge Crew, melyet teljes áron fognak árulni, úgyhogy valószínűleg az sem csak fél órányi tartalmat kínál.

Egy a Ubisoft párizsi stúdiójában dolgozó, Matt Stenquist nevű UI/UX grafikus közzétett pár képet arról, milyennek álmodta meg az Assassin's Creed VR játék menüjét, kezdőképernyőjét, ikonjait. A kiadó semmi ilyet nem jelentett még be (ami az AC-filmhez készült, teljesen más volt), úgyhogy ötletünk sincs, mi lehet ez, de Stenquist annyit még elárult, hogy egy escape room jellegű játékról van szó, ami alatt Unreal Engine 4 fut. Említette még a HTC Vive-ot és az Oculus Riftet is, de a PlayStation VR-t nem, viszont valószínű, hogy a Ubi azt sem hagyja ki. Sok most a kérdés, várjuk a kiadó reakcióját. Egy bejelentés mondjuk megfelelő reakció lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)