Hirdetés

Az új Prince of Persia elég hangulatosnak ígérkezik

|

Friss screenshotokon nézhetjük meg a Ubisoft szabadulószobás VR-játékát.

Hirdetés

Hiába gondozgat egyszerre több népszerű franchise-t is a Ubisoft, sajnos a sokak által kedvelt Prince of Persia nem igazán kapja meg azt a figyelmet, amit sok rajongó szerint megérdemelne. Ugyan a stúdió hivatalosan még foglalkozik a szériával, ám egy olyan alkotáson dolgozik, amelynek valószínűleg csak a rajongók egy töredéke fog örülni.

Hirdetés

A korábban bejelentett Prince of Persia: The Dagger of Time ugyanis egy virtuális valóságra épülő, szabadulószobás mókát kínáló játék lesz, amit világszerte számos helyen lehet ki lehet majd próbálni, ha egyszer megjelenik. A játék a Prince of Persia-trilógia világában játszódik, és társainkkal összedolgozva kell majd megoldanunk benne a különböző fejtörőket.

Nemrég pedig a Ubisoft meg is lepett minket néhány screenshottal. Egész pofásnak tűnik a játék, de ez sajnos nagy valószínűséggel még mindig nem az a kaland, amire a rajongók már elég régóta várnak.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)