Hirdetés

Batman: Arkham VR - hamarosan PC-n is Denevéremberré válhatunk

|

Megjelenésekor a PlayStation VR egyik legmeggyőzőbb címe volt a Batman: Arkham VR, de hamarosan nem csak a Sony hardverén juthat el hozzánk a különleges élmény.

Hirdetés

A Sony rendkívül okosan menedzselte a PlayStation VR megjelenését, részben mivel olyan időleges VR-exkluzivitási megállapodásokat sikerült kötniük, mint a Resident Evil VII egy éves kizárólagossága. Egy másik húzócím viszont hamarosan PC-re is megérkezik.

Ma leplezte le a Rocksteady és a Warner, hogy a PS4-re a VR-headset megjelenésekor elrajtolt Batman: Arkham VR április 25-én PC-re is kapható lesz. Itt szerencsére már nem okoz fejfájást a platformexkluzivitás, így mindkét mozgásérzékelővel bíró VR-rendszer (az Oculus Rift és a HTC Vive) segítségével is Batmanné válhatunk. Ahogy Paca kétrészes végigjátszásából (amit itt és itt nézhettek meg) is kiderül, ha valaki rendelkezik a szükséges hardverrel, mindenképp érdemes nekivágnia a nagyjából egy órás kalandnak, hiszen nem mindennapi élmény, mikor a tükörben saját magunk helyett egy ilyen kaliberű szuperhőst látunk meg.

Ti belebújtok Batman bőrébe, vagy kihagyjátok a VR-epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)