Hirdetés

Batman: Arkham VR - nem tart sokáig végigjátszani

|

A Batman: Arkham VR nem egy teljes értékű, és így nem is egy teljes árú játék lesz. A fejlesztők elárulták, nagyjából mennyi időt tölthetünk el vele.

Hirdetés

A Rocksteady utolsó Batman-játéka a PlayStation VR-ral együtt, tíz nap múlva debütál, és kötelező lesz azoknak, akik szerették az Arkham sorozatot, vagy csak kedvelik a franchise világát.

A várhatóan 5990 forintba kerülő cím ideiglenesen lesz PSVR-exkluzív, később más eszközöket is támogatni fog. Ugyanakkor mire PC-re is megjelenik, a leggyorsabb PS4-esek már biztosan túl lesznek rajta - a teljes játékidő ugyanis legfeljebb 2,5 óra, melyből 1 órát tesz ki a sztori első végigjátszása, további másfelet pedig az ezután megnyíló, további tartalmak kipróbálása. A fejlesztők elmondták, bőven lesz okunk újra és újra nekifutni. 

Szerintetek korrekt az ár ennyi játékidőért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)