Hirdetés

Green Dayre is szeletelhetünk a Beat Saberben

|

A banda tegnap a The Game Awards egyik fellépője volt, és nem csak egy rövid koncertet adtak, de bejelentéssel is készültek a nagyérdeműnek.

Hirdetés

A Beat Saber kétségtelenül a VR platformok egyik legsikeresebb játéka, melyre talán csak egy panasz lehet: igen limitált benne a zeneszámok tárháza. Persze lehet hozzá bővítőcsomagokat vásárolni, de messze nem tud egy olyan változatos repertoárt felmutatni, mint más ritmusjáték francise. Most viszont egy újabb nagy nevű banda, a Green Day számaival bővül a játék felhozatala.

Hirdetés

Mivel az együttes játszott a The Game Awardson, így sejthető volt, hogy valamilyen kis videojátékos vonatkozása is lesz felbukkanásuknak. A rövidke koncert végén érkezett a bejelentés, hogy a legismertebb számaik közül hatot már most elérhetünk a Beat Saberben. A Green Day csomag nagyjából 2700 forintot kóstál majd és a következő számokat tartalmazza:

  • American Idiot
  • Boulevard of Broken Dreams
  • Father of All...
  • Fire, Ready, Aim
  • Holiday
  • Minority

A játékot fejlesztő Beat Gamest nemrég felvásárolta a Facebook, szóval valószínűleg a jövőben több forrás áll rendelkezésükre, hogy hasonló együttműködések születhessenek neves előadókkal. 

Ti melyik banda számaira szeletelnétek szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)