Hirdetés

Már a Beat Saberben is jussát várja a Vaják

|

A fülbemászó dal már a népszerű ritmusjátékban is hódító útjára indult.

Hirdetés

Bő egy hete került fel a Netflix platformjára a Vaják könyvek adaptációjának első évada, ami összességében pozitív fogadtatásban részesült. A showt Henry Cavill alakítása mellett viszont egyértelműen a bárd, egyben Geralt hű barátja, Jaskier dala vitte el.

Hirdetés

Most egy Holair nevű rajongónak hála már a VR-os Beat Saber PC-s változatában is csapkodhatunk a Toss A Coin To Your Witcher, magyar fordításban Jussát várja a Vaják című dalra. Egy videót is megnézhettek arról, hogyan is szuperál Kökörcsin, azaz Jaskier szerzeménye a népszerű ritmusjátékban:

Ha rendelkeztek a játékkal és a megfelelő eszközökkel, akkor ide kattintva le is tölthetitek a saját szerkesztésű beatmapet. Nektek egyébként a dal eredeti vagy magyar verziója tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)