Hirdetés

Bejelentettek egy-egy új Splinter Cell és Assassin's Creed játékot

|

A Ubisoft ismét nem azt adja a Splinter Cell sorozat kedvelőinek, amire vágynának, de ezen a ponton már felháborodni sem tudunk.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hónapban Sam Fisher szerepelt a Tom Clancy's Elite Squad nevű mobiljátékban, bekerült a Rainbow Six: Siege-be, mint irányítható karakter, de ha még távolabbra tekintünk a múltba, akkor is csak azt láthatjuk, hogy itt-ott vendégként felbukkant, saját, önálló kalandban már nagyon régen nem volt része. Most végre lesz - egy Oculus-exkluzív VR játékban alakíthatjuk őt.

Hirdetés

A Facebook mai előadásán jelentette be az Oculus Quest 2-t, valamint azt, hogy egy Assassin's Creed és egy Splinter Cell VR játék is készülőben van erre (és egyébként az eredeti Questen és a Rift S-en is futni fognak). A fejlesztést a Red Storm vezeti, de a Reflections, a düsseldorfi és a mumbai csapat is besegít. Azt, hogy a játékmenet milyen lesz, egyik cím esetében sem árulták el.

Persze annak örülünk, hogy a franchise-t nem tette teljesen félre a kiadó, de jövőre már tényleg villanthatna egy új, hagyományos Splinter Cellt, ha már a széria a jelenlegi generációt teljesen kihagyta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)