Hirdetés

Már tudjuk, mikor jelennek meg a Bethesda VR játékai

|

A Skyrim VR, a Doom VFR és a Fallout 4 VR is végre hivatalos megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

Sok kiadóhoz és fejlesztőhöz hasonlóan a Bethesda is ráugrott a virtuális valóság körüli hype-ra és úgy döntött, hogy a már meglévő, bejáratott sorozatokra támaszkodva fog először megmártózni ebben az újszerű világban.

A Skyrim, a Fallout 4 és a Doom is megkapják a maguk VR-szemüvegekre kihegyezett kiadásait, most pedig a Bethesda végre bejelentette, hogy mikor fognak megjelenni ezek az újdonságok.

Az első a sorban a Fallout 4 VR, ami október 12-én jelenik meg kizárólag a HTC Vive-ra, érdekes módon csak ez a cím nem szerepel a PSVR megjelenési listán.

A következő megjelenés a Skyrim VR, ami először idén november 17-én jelenik meg PlayStation VR-ra, míg HTC Vive portra valamikor jövőre számíthatunk, de ennek a pontos dátuma nem tisztázott. Fontos megjegyezni, hogy ehhez a kiadáshoz járnak a nagyobb DLC-k is, mint pl. a Dawnguard vagy a Hearthfire.

December első napján fog megjelenni a Doom VFR (amin egyébként pont a napokban ámuldoztunk) szintén a PS VR és HTC Vive platformokra. Ez nem a tavaly megjelent játékot fogja adaptálni, hanem egy teljesen új élmény lesz, amit kifejezetten a VR-ra hegyeztek ki.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)