Hirdetés

Resident Evil 7 - VR előzmény érkezik, de mi nem próbálhatjuk ki

|

Sajnos egyelőre csak a japánok örülhetnek neki, és valószínűleg ez egyhamar nem fog megváltozni.

Hirdetés

A Resident Evil 7 alapvetően is egy remek játék, de az igazi parafaktor akkor jön elő belőle, ha VR-ban próbáljuk ki. A játék hamarosan, egészen pontosan október 26-án egy előzményt fog kapni, ami szintén a virtuális valóságra épít, de ezt már nem próbálhatjuk ki otthoni PC-nken vagy konzolunkon. 

Hirdetés

Biohazard 7: Walkthrough The Fear ugyanis egy olyan VR-élmény lesz, ami csak és kizárólag Tokióban, a Plaza Capcom Ikebukuro nevű helyen lehet végignyomni egy VR-X teremben. Hasonló megoldás lesz ez is tehát, mint az Avengers: Damage Control, vagyis az otthoni VR-eszközöknél jóval nagyobb immerziót ígérő VR-teremben csaphatunk bele a lecsóba. A Biohazard 7: Walkthrough The Fear egyébként kooperatív játékélményt kínál, 2-4 fő vehet részt a nagyjából 40 perces horrorkalandban. 

Ti örülnétek, ha hazánkban is ki lehetne próbálni ilyen játékokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)