Hirdetés

Blade Runner 2049 - három VR játék is készül

|

A három Gear VR-ra készülő játékból az első még ezen a héten megjelenik, szóval a rajongóknak már most is érdemes készülni!

Hirdetés

Idén októberben kerül a mozikba a legendás Szárnyas fejvadász folytatása Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével. Az eddig megjelent előzetesek alapján egy nagyon hangulatos mozira számíthatunk, hamarosan pedig virtuális formában mi magunk is átélhetjük a film által elképzelt sötét jövőt.

Az új Blade Runner megjelenéséig egészen pontosan három VR játék fog érkezni a filmmel kapcsolatban, melyek közül az elsőt a Left 4 Deadről és az Evolve-ról elhíresült Turtle Rock Studiosnak köszönhetjük. A Blade Runner 2049: Replicant Pursuit lényege, hogy egy spinner volánja mögé ülve kell üldözőbe vennünk egy elszabadult replikánst.

A Blade Runner 2049: Replicant Pursuit megjelenés július 21-én, tehát holnap esedékes a Gear VR platformra, viszont az Oculus szerint még két hasonló alkotásra számíthatunk a film megjelenéséit. A Blade Runner 2049 október 6-án kerül a mozikba.

Nektek hogy tetszik a fenti VR játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)