Hirdetés

Blood & Truth - álmaink VR-os akciójátékát készíti a Sony London Studio

|

A The London Heist mai napig az egyik legélvezetesebb VR-játék; ennek szellemében készül a Blood & Truth is, melyben London alvilágában lőhetünk szét rosszarcúakat.

Hirdetés

Az a szerkesztőségi konszenzus, hogy az eddigi VR-játékok közül a lövöldözősek voltak a legélvezetesebbek. A VR Worlds keretében játszható The London Heist mellett az Until Dawn: Rush of Blood és a Superhot VR is gyorsan bekerült a kedvenceink közé. 

Hirdetés

A Blood & Truth-t ugyanaz a csapat csinálja, aki a VR Worldst is, ez azonban egy teljes értékű játék lesz. Egy elit katona, Ryan Marks elindul megmenteni családját, akiket egy kegyetlen bűnöző tart fogságban. A játékidő egy részében fejtörőket oldunk meg, egy kicsit lopakodni is kell, de azért jelentős mennyiségű lőszert tolhatunk majd bele gengszterek izmos testébe.

Nem tudjuk, mikor jelenik meg, de nem jöhet elég hamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)