Hirdetés

Borderlands 2 - hivatalosan is érkezik a VR verzió PC-re

|

Playstation 4 után idén ősszel PC-n is kipróbálhatjuk, hogy milyen Pandora testközelből.

Hirdetés

Persze minden Borderlands-rajongó szíve a hőn áhított harmadik rész után sóvárog, de a Gearbox a jelek szerint szeret egy fenékkel több bullymongot megülni, ugyanis bejelentették, hogy még idén ősszel érkezik a Borderlands 2 VR kiadása PC-re, hogy egy újabb módon mutathassuk meg Handsome Jacknek, mitől döglik a Hyperion zsoldos.

Hirdetés

A fejlesztők szerint a játékmenet marad a régi: millió ellenfél, millió fegyver, millió töltény, de igazából nem is várunk mást egy Borderlands játéktól. Azon felül, hogy persze most már tényleg minden perspektívából megcsodálhatjuk Pandorát, kapunk majd egy új képességet, amit a szériára jellemző módon Bad Ass Mega Fun Time-nak hívnak, ebben egy kicsit lelassíthatjuk az időt, hogy még halálosabb támadást készíthessünk elő ellenlábasainknak. Nem is a Gearboxról beszélnénk, ha nem rakott volna össze a bejelentéshez egy őrült hangulatú előzetest:

A Borderlands 3 végigjátszása után tehát nincs más dolgotok, mint VR headsetet a fejre és irány Pandora. A pontos megjelenési dátumot még nem árulták el, de ha minden jól megy, akkor idén ősszel belevághatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)