Hirdetés

Borderlands 2 VR bejelentés - Pandora még sosem volt ennyire testközeli

|

Még idén megérkezik PSVR-ra a második Borderlands epizód átirata.

Hirdetés

A Borderlands 2 eredetileg 2012 szeptemberében jelent meg PC-re, valamint PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Később PS Vita verziót is kaptunk, majd a jelenlegi generáció masinái sem maradtak ki a buliból, hiszen 2015-ben befutott a The Handsome Collection, ami a második rész mellett a Borderlands: The Pre-Sequelt is tartalmazta. Most pedig a virtuális valóságot is becélozza a legkedveltebb epizód. 

Hirdetés

Ma ugyanis kiderült, hogy még idén, egészen pontosan december 14-én megjelenik PlayStation VR-ra a Borderlands 2 VR. Az 50 dolláros áron érkező VR-címben a játékosoknak lehetősége nyílik választani a hagyományos mozgás, és a "kijelölős-teleportálgatós" megoldás között, amit több VR-FPS játékban láthattunk már az elmúlt időszakban. A bejelentéshez egyébként kapunk egy pofás kedvcsináló videót is, lessétek meg, mire számíthatnak a virtuális Pandora felfedezői. 

A Borderlands 2 VR előrendeli egy  Borderlands 2-es PS témát is kapnak ajándékba. Ti örültök a VR Borderlands érkezésének? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)