Hirdetés

A Borderlands 2 VR még idén nyáron megkapja az összes DLC-t

|

A tegnapi Gearbox előadás legnagyobb dobása egyértelműen a Borderlands 3 volt, de nem csak az új játékról esett szó a színpadon.

Hirdetés

A Borderlands 2 VR is kapni fog egy kis szeretet a közeljövőben. A játék PS VR-os változata ugyan nem váltotta meg a világot, de arra tökéletes volt, hogy újra belemerüljünk a Borderlands agyament univerzumába.

Hirdetés

A Gearbox tegnap este bejelentette, hogy a játék még idén nyáron meg fogja kapni az összes alap Borderlands 2 DLC-t, így a Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, a Mr. Torgue's Campaign of Carnage, a Sir Hammerlock's Big Game Hunt, és a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep mind átkerülnek a VR verzióba.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de a fejlesztők azt ígérték, hogy a következő néhány hónapban minden részletet elárulnak majd. Ezzel, és a felújított korábbi epizódokkal azért csak ki fogjuk húzni a Borderlands 3-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)