Hirdetés

VR stratégia és társasjáték egyben? Jöhet!

|

A Brass Tactics hatalmas terepasztalokon játszódik, az eseményeket pedig az Oculus Riften át irányíthatjuk majd. Tetszik a koncepció? Mi megvettük!

Hirdetés

Viszonylag kevés AAA kategóriás stratégiai játékot kapunk VR-ra, de a Hidden Path Entertainment szeretne javítani ezen. A Brass Tactics egy kifejezetten Oculus Riftre készülő terepasztalos stratégia lesz, ami látványos csatatereivel és izgalmas kampányával a társasjátékosok kedvencévé válhat.

Hirdetés

A Brass Tactics egy 6+ órás egyjátékos kampányt kínál, amiben az egyes katonáinkat rengetegféle képen alakítgathatjuk majd. A játékban lesznek egyébként egyéni csaták, és online harci lehetőségek is. A többjátékos módot egyébként mindenki ingyen játszhatja majd a Brass Tactics Arena, ingyenesen letölthető mellékágon keresztül.

A Brass Tactics már most előrendelhető, de aki nem biztos a vásárlásban az várja meg a Brass Tactics Arena megjelenését, ami egy héttel a teljes játék előtt, tehát február 15-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)