Hirdetés

Breaking Bad - VR-élmény készül

|

A Breaking Bad megálmodója, Vince Gilligan a Sonyval működik együtt, hogy Walter White világában tehessünk egy virtuális túrát.

Hirdetés

A Sony mindent megtesz, hogy minél jobb játékokkal támogathassa a PlayStation VR-t, de amint nemrég kiderült, egy másfajta mókát is szállít a platformra. Valamikor egy Breaking Bad VR-élmény landol majd a PS4-hez csatlakoztatható headseten.

A projektet akkor sikerült tető alá hozni, mikor a Sony meghívott néhány sorozatokkal foglalkozó szakembert, akik dolgoztak már a tévés részlegükkel. Köztük voltak olyan nagyágyúk, mint a Battlestar Galactica alkotója, Ron Moore, vagy éppen David Shore, a The Blacklist készítői. A PlayStation-fejes Andrew House elmondása szerint viszont Vince Gilligant érdekelte a legjobban a technológia, így meg is állapodtak egy Breaking Bad VR-élmény elkészítésében.

A projektről egyelőre csak annyit tudunk, hogy nem hagyományos játék lesz, illetve hogy 2017-ben már biztosan nem érkezik meg. Így az sem ismert, a szereplők közül kik vesznek részt a projektben, vagy hogy mennyi interaktivitásra számíthatunk benne. Ettől függetlenül elképesztően kíváncsiak vagyunk.

Ti mit csinálnátok szívesen Walter White világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)