Hirdetés

Már PlayStation VR-ral is játszhatjuk a Catan telepeseit

|

A Catan VR-ban egy asztalt ülünk körbe három pajtással együtt.

Hirdetés

Érdekes és egyedi élmény VR-ban társasozni, de aki pont erre vágyott, most újabb játéban merülhet el. A korábban Gear VR-ral és Oculus eszközökkel már játszható Catan VR-ból most már a PlayStation VR-osok sem maradnak ki.

Hirdetés

A játékot játszhatjuk egyedül, barátainkkal, vagy idegenekkel online. A cross-play támogatásnak köszönhetően nem számít, milyen VR eszközt használunk mi vagy mások, mind leülhetünk ugyanahhoz az asztalhoz. Ha gépi ellenfelekkel nézünk szembe, eldönthetjük, mekkora kihívást szeretnénk. A Catan VR apró animációkkal és intuitív kezelőfelülettel teszi egyedivé a társasozást, és valahogy így működik:

Mától érhető el a PlayStation Store-ban, 4590 Ft-os áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)