Hirdetés

VR-változatot kap a Catan telepesei társasjáték

|

Nem csak a filmváltozat készül, de a virtuális valóságban is letelepedhetünk majd Catanban.

Hirdetés

Túlságosan nagy a csend a Catan telepesei filmváltozata körül, amelyről még 2015-ben értesültünk, de reménykedjünk, hogy csak a minőségre való törekvés miatt van ez így és nem azért, mert szenvednek a készítők a megvalósítással - Gail Katz producerrel az élen.

Hirdetés

Mindazonáltal a Catan telepesei változatlanul népszerű, ennek köszönhető a VR-stratégiákat (Dungeon Chess, Magic Table Chess) fejlesztő Experiment 7 bejelentése is, miszerint készül a Catan VR, a "virtuális valóságra optimalizált" verzió, amellyel a résztvevők egy "friss és teljesen magával ragadó formátumban" ismerhetik meg a társasjátékot. A játékosok egymás ellen és Catan személyek ellen (bármit is jelentsen ez) is felvehetik majd a harcot, de a program tudni fogja a cross-play funkciót is, valamint az ígéretek alapján gyönyörű környezettel fog rendelkezni. Hogy biztosan méltó feldolgozás szülessen, a projektbe besegít a kitaláló Klaus Teuber és fia, Benjamin is. 

A Catan VR még idén megérkezik Oculus Riftre és Samsung Gear VR-ra, de a későbbiek folyamán további platformokkal is játszható lesz majd. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)