Hirdetés

Ezek a VR játékok mutatkoznak be az idei Comic-Conon

|

Az idei Comic Con a virtuális valóság rajongóinak is kiváló állomás, hiszen több izgalmas élményt is kipróbálhatnak a látogatók.

Hirdetés

Ismételten megrendezésre került a világ legnagyobb geek találkozója, a Comic-Con, ahol mindenki talál neki való érdekességeket, függetlenül attól, hogy a képregényekért vagy inkább a videojátékokért rajong. Várható volt, hogy előbb-utóbb a VR is számottevő szerepet kap majd ezeken a rendezvényeken, az aktuális választékban pedig van pár valóban ígéretes darab.

Mivel a Comic-Conon rendszerint a leginkább várt filmek és sorozatok mutatkoznak be, ezért nem túl meglepő, hogy a kínálat többségében adaptációkat tartalmaz, de végülis ki ne akarna elmerülni a Blade Runner ködös, futurisztikus világában vagy a Marvel univerzumban?

Blade Runner 2049: Replicant Pursuit

Korábban már írtunk róla, hogy három új VR játék is készül a Blade Runner folytatásával kapcsolatban, melyek közül az elsőt már most kipróbálhatják a Comic-Con látogatói.

Strangers Things VR Experience

Na jó, ez technikailag nem VR játék, hanem inkább egy film, amit a saját szemszögünkből élhetünk át. A Netflix korábban már megjelentette 360 fokos videó formájában, viszont a kiállításon a rajongók egy Vive-ra optimalizált verziót is kipróbálhatnak.

Marvel Powers United VR

Maga a játék már nem újdonság, viszont végre élőben is bemutatkozott, ráadásul kiderült egy óriási meglepetés: az egyik választható karakter nem más lesz, mint Deadpool. A Marvel Powers United VR megjelenése valamikor jövőre várható Oculus Riftre.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)