Hirdetés

Fenomenális, ahogy Conan O'Brien először próbál ki egy VR-játékot

|

A népszerű showman, Conan O'Brien már több kellemes percet okozott nekünk videojátékos marhulásaival, most pedig egy újabb emlékezetes videót láthatunk tőle: azt, amelyben először csöppen vele a virtuális valóságba, méghozzá az Oculus Rifttel.

Hirdetés

Ha esetleg nem ismernétek a videósorozatot, Clueless Gamerben, azaz Tanácstalan Játékosban a fenomenális műsorvezető, Conan O'Brien próbál ki játékokat különböző, nem feltétlenül gamer beállítottságú hírességek társaságában. Tavaly például olyan címek emlékezetes felvételeivel jelentkezett, mint a Battlefield 1 Terry Crews társaságában, a Far Cry Primal PewDiePie bevonásával vagy éppen az Overwatch a Trónok harca sztárjaival. 

Hirdetés

A mókás gamer-pillanatok folytatódnak, legújabb áldozata pedig valami nagyon különleges: az Oculus Riftre készült Wilson's Heart, amely O'Brien első találkozása a virtuális valósággal. Nagyjából fél perc kellett ahhoz, hogy a showman megállapítsa a VR igazi esszenciáját és ha láttatok már tőle bármilyen hasonló videót, akkor pontosan tudjátok, hogy mire gondol: 

A Wilson's Heart a Twisted Pixel Games ('Splosion Man) belső nézetes thrillere, a helyszín pedig egy kórház az 1940-es években, amely sötét titkokat rejteget. A főszereplő egy páciens, Robert Wilson (Peter Weller szinkronjával), aki magához térése után rádöbben, hogy a szívét kicserélték egy rejtélyes eszközre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)