Hirdetés

Dance Central VR - vajon jó lehet VR-szemüvegben táncolni?

|

A Harmonix előszedi régen eltemetett táncos franchise-át.

Hirdetés

Amellett, hogy folyamatosan bővíti a Rock Band 4-et, vannak még érdekes húzásai a Harmonixnak. Most az Oculus-szal közösen dolgozik a legújabb Dance Central játékon, amely az egyszerűség kedvéért a Dance Central VR címet kapta.

Hirdetés

Az új ritmusjáték az Oculus Questtel egyidőben, várhatóan még idén tavasszal fog megjelenni, és az új platform mellett természetesen Oculus Riften is elérhető lesz. A sorozat eddigi részeihez hasonlóan különböző dalokra kell a játékosoknak minél pontosabban előadni a koreográfiákat. Mivel elsősorban VR headsetekre optimalizálják, ezért a pontozás során a játék a fej és kezek mozgását veszi figyelembe. Izgalmas koncepciónak tűnik, kíváncsian várjuk, hogy sikerül majd optimalizálni, illetve elérni, hogy a táncosok ne fáradjanak el hamar a szerkezettel a fejükön ugrálva.

Nem mintha nagyon fontos lenne, de a karakterek részletesen testreszabhatók lesznek, a Studio című játékmódban pedig gyakorolhatjuk a mozdulatainkat lassított zenére is. Várhatóan a megjelenés napján 32 dal lesz elérhető, ezek közül a következő hat ritmusára biztosan megmutathatjuk a tánctudásunkat:

Bruno Mars ft. Cardi B - Finesse (Remix)
The Chainsmokers ft. Daya - Don't Let Me Down
DJ Snake & Lil Jon - Turn Down for What
Haddaway - What is Love
Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack, & Nayer - Give Me Everything
Rob Base & DJ EZ Rock - It Takes Two

Nektek hogy tetszik a Dance Central VR ötlete, szívesen kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)