Hirdetés

Íme a Darth Vaderre fókuszáló Star Wars VR-cím első ízelítője

|

A Star Wars: Trials on Tatooine után újabb VR-élménnyel bővül a Csillagok háborúja univerzuma: jön a Darth Vadert középpontba állító projekt, és már kedvcsinálónk is van hozzá.

Hirdetés

A Star Wars Celebration Europe alkalmával jelentette be az Industrial Light & Magic VR-ra fókuszáló csapata, az ILMxLAB, hogy egy nem mindennapi VR-élménnyel fogják meglepni a Star Wars rajongókat, ugyanis egy Darth Vaderre koncentráló projekten dolgoznak. 

A cég nem véletlenül jellemzi VR-élményként alkotását és nem VR-játékként, ugyanis lényegében egy virtuális valóságra kihegyezett interaktív filmet kapunk, amelyben Darth Vader szemszögéből élhetjük át az eseményeket, mindezt pedig a Batman Superman ellen miatt nemrég sokat kritizált David S. Goyer (Hipervándor, FlashForward, A sötét lovag, A sötét lovag: Felemelkedés, Az acélember) tollából. Az ILMxLAB szerint Darth Vader a tökéletes választás arra, hogy még inkább elmélyedjünk a Star Wars világában. Egyelőre nem tudni, hogy milyen VR-eszközökkel bújhatunk majd a legendás karakter bőrébe. 

A csapat felelős a bevezetőben említett Star Wars: Trials on Tatooine fejlesztéséért is, amely július 18-án vált elérhetővé teljesen ingyen a HTC Vive-val rendelkező játékosok számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)